Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse søger varmemester til Skalstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for, at give en professionel service til dine kollegaer og Ejendomsstyrelsens brugere. Vi søger en varmemester med baggrund og erfaring inden for vand, varme og CTS, til en nyoprettet stilling på Flyvestation Skalstrup.

Om os

Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere i hele Forsvarsministeriets landet.

Vi leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi sikrer varme og vand, udfører bygningsvedligeholdelse, mindre reparationer, driftsopgaver og meget, meget mere.

Mange af opgaverne løses fra 28 af de største arbejdssteder i hele landet. Vi håndterer alt fra brugerhenvendelser og indkøb til arrangementsstøtte og bygningsvedligehold.

Om stillingen

Du vil som varmemester servicerer Forsvarets brugere på Flyvestation Skalstrup og agerer mellemled mellem eksterne leverandører, Ejendomsstyrelsens Facility management og brugerne inden for bygningsvedligeholdelse og tekniske installationer. Det er din primære opgave, at sikre vedligeholdelse af varmeanlæg, vandinstallationer og CTS styring, og du udfører tilsyn, inspektion og kvalitetssikring.

Om dig

Du er uddannet VVS’er, og har erfaring inden for vand, varme og CTS.

Du har en stærk faglig profil med en bred erfaring inden for vedligehold af bygninger og installationer fx viden om varme- og ventilationsanlæg og el- og vandforsyning, ikke bange for at tage fat i værktøj samt hvis opgaven bliver for stor for enkelt mand. Erfaring med rekvirering af håndværkere, vurdere tilbud på håndværksmæssige opgaver og foretage tilstandsvurderinger af bygninger og udført arbejde.

Du begår dig godt i betjeningen af vanlige IT-værktøjer, som mailsystemer, Word, m.v., og formulerer dig godt på dansk både på skrift og i tale. Du er udadvendt, har et godt humør og en god situationsfornemmelse.

Som person er du først og fremmest en god kollega, som værdsætter et godt samarbejde med dine kolleger og bidrager naturligt til fællesskabet. Du kan arbejde selvstændigt og har et stort servicegen. Derudover er du proaktiv, tager ansvar for opgaverne og så går du gerne en ekstra mil for at finde løsningen på et problem eller en udfordring.

Det er et krav, at du har gyldigt kørekort B.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten. Basislønnen er 26.777,10 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet er du velkommen til at kontakte Linda Pedersen på telefon 40593270.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Frist og proces:
• Vi har ansøgningsfrist den 12. juni 2023
• Vi forventer at have ansættelsessamtaler efter fristens udløb
• Vi ønsker, at du starter den 1. august eller efter aftale

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen ved Flyvestation Skalstrup, Køgevej 167, 4621 Gadstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183437&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841388

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet