Har du stor erfaring med borgere med OCD og autisme? Så se her!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en dedikeret og erfaren pædagog, der har erfaring med støtte til mennesker med OCD og autisme, eller ufaglært med tilsvarende kompetencer? Kan du skabe skruktur og støtte en pige gennem udfordringer med tvangstanker og OCD relaterede handlinger? Så kan dette være en mulighed for dig. 

Vi søger en engageret pædagog eller medarbejder med betydelig erfaring inden for støtte til mennesker med lignende udfordringer. 

Du vil i arbejdet med pigen bl.a. arbejde med, 

  • Støtte og guide hende gennem hendes daglige rutiner, især i forbindelse med toiletbesøg, hvor OCD-udfordringerne er mest markante.
  • Skabe og opretholde struktur i aftaler og regler omkring toiletbesøg for at forhindre eskalering af hendes OCD – relaterede adfærdsmønstre. 
  • Facilitere måltider og sikre, at pigen får mad og drikke, da dette også har indflydelse på hendes OCD. 
  • Engagere dig i kreative aktiviteter som at lave perler, smykker, spille spil og andre hobbyer som pigen har interesse for. 
  • Hun holder også af at være udendørs, men i nærheden af hendes hjem. 

Vi søger dig der,
- Har erfaring med autisme og OCD. Du er god til at skabe og opretholde struktur, regler og rutiner i samarbejde med familien. 
- Du ser dig selv som rolig og ansvarsfuld i tilgangen til at opbygge og vedligeholde en tillidsfuld relation. 

Arbejdstid:
7 timer om ugen

Mandag kl. 15 – 18 og torsdag kl. 15 – 19 
(Der er også mulighed for at det er mandag og tirsdage) 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Lyberth på telefon 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. 

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (3-4 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994987

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet