Kingo søger erfaren projektchef til afdelingen for renovering på Sjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kingo vækster på Sjælland og derfor søger vi endnu en dygtig projektchef.

Kingo er en familieejet virksomhed som startede i 1955. Kingo udfører nedbrydningsarbejde i hele Danmark, og i 2006 åbnede afdelingen i Gadstrup. Missionen for Kingo er at skabe plads til en grønnere fremtid og foruden håndtering af miljøfarlige stoffer, vil de gøre en stor forskel for klimaet, ved at sikre at så mange materialer fra projekterne skaber værdi i nye byggeprojekter.

Arbejdsopgaver

Vi søger en profil med erfaring fra nedbrydnings- eller entreprenørbranchen, der har overblik og gennemslagskraft til at styre flere renoveringsprojekter på samme tid. Opgaverne varierer mellem store projekter der løber over flere måneder til mindre projekter der er varer få dage.

Du bliver ansvarlig for udførelsen af entrepriser lige fra planlægning til aflevering. I processen arbejder du tæt sammen med dit team, hvor der vil være sparring og vejledning af entrepriseledere og formænd.

Dine daglige opgaver bliver bl.a.:

  • Overordnet styring af kontrahering og økonomi
  • Kontakt til bygherre, leverandører og andre interessenter
  • Forbedring af eksisterende systemer og processer, så arbejdsgange bliver optimeret og fejl minimeret
  • Planlægning af ressourcer
  • Optimering af arbejdsprocesser – ”work smarter not harder”

Du befinder dig godt både ude på byggepladsen og på kontoret, hvor du kan jonglere mellem en god forståelse af det praktiske arbejde på pladsen og dykke ned i detaljer og paragraffer i kontrakter og udbudsmateriale.

Dine kompetencer

Vi søger en profil, der er resultatorienteret og forstår at aflevere projekterne til aftalt tid og pris. Du er vant til at tage hurtige beslutninger og finde nye løsninger, når der opstår uforudsete situationer.

  • Du er uddannet bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller har tilsvarende erfaring
  • Optimalt har du flere års erfaring fra nedbrydnings-, bygge- eller entreprenørbranchen
  • Du er en erfaren leder
  • Har ”hands-on” erfaring med kontraktforhandling kombineret med stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk

Du er ambitiøs, detaljeorienteret og formår at sætte dig ind i komplekse kontrakter og udbudsmateriale.  Samtidig er du god til mennesker og diplomatisk i din måde at kommunikere på.

Du har forretningsmæssig forståelse og ved, at systemer og processer skal passe til mennesker – ikke omvendt.

Kingo tilbyder

Et spændende job, hvor du kan udvikle dig og organisationen. Du vil opleve et uformelt og engageret arbejdsmiljø med kolleger med høj faglighed og specialkompetencer, hvor du kan finde støtte.  

Hos Kingo har vi en positiv kultur, hvor tillid og ansvar går hånd i hånd. Vi har en afslappet og god omgangstone. Det er vigtigt, at alle går glade på arbejde hver dag.

Løn efter kvalifikationer - samt firmabil, pension og sundhedsforsikring.

Ansøgning

Dit RekrutteringsTeam hjælper Kingo Karlsen med denne rekruttering. Ansøg jobbet via knappen ”Søg dette job”. Der bliver indkaldt til samtaler løbende, så send gerne dit CV allerede i dag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Heidi Dalkjær Simonsen på tlf. 5188 0804 eller heidi@rekrutteringsteam.com.

Om Kingo
Kingo er Danmarks førende miljøbevidste nedrivningsvirksomhed med mere end 65 års erfaring i branchen. Vi har hovedsæde i Silkeborg samt afdelinger fordelt over hele Danmark. Der er tale om en branche i vækst, hvor stadigt skærpede krav giver nye udfordringer. Kingo bidrager aktivt til branchens fortsatte udvikling og har gjort det i årevis.

Vi løser miljøsanerings- og nedrivningsopgaver, der spænder fra mindre renoveringer til store totalnedbrydninger, herunder skrot- og demonteringsopgaver. Vi er en stor og veletableret organisation med et godt bagland af specialister, der er parate til at hjælpe og støtte op om entrepriserne.

Vi lægger stor vægt på at sikre miljøvenlig nedrivning, der skaber rent rum for nyt byggeri og en grønnere fremtid. Kingo er ISO-certificeret, og både kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø er områder, som prioriteres højt. Vi er førende i graden af genbrug og genanvendelse af byggematerialer og bidrager derigennem aktivt til at nedbringe ressourcespildet. Vi arbejder konstant for øget genbrug af materialer i deres oprindelige form.

Se mere om Kingo på www.kingo.biz

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kingo Karlsen A/S, Egegårdsvej 7, 4621 Gadstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://DitRekrutteringsTeam.reqruiting.com/Job.aspx?id=15777

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5854813

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet