Klubpædagog til Havdrup skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en pædagog eller en medarbejder til at arbejde i klubben med følgende kvalifikationer:

  • Har et anerkendende børnesyn og gode relationskompetencer
  • Er arbejdsom, initiativrig, selvstændig, engageret, stabil og loyal
  • Er nysgerrig og udviklingsorienteret
  • Er god til at samarbejde med kolleger, forældre og eksterne parter
  • Har 'noget' på hjertet ift. at opstarte og drive bevægelses- og idrætsaktiviteter

Stillingen er på 30 timer, hvor størstedelen af timerne er i klubben. Den sidste del er i forbindelse med undervisningen, da der kan være enkelte børn/børnegrupper, som har behov for en ekstra pædagogisk indsats. Det er også muligt at arbejde med klassen som gruppe i en kontekst, hvor pædagogen kan byde ind med sin faglige vinkel på børnene.

Klubben
Klubben består af ca. 100 søde børn fra 4.-6. klasse. Det er en lille velfungerende og fleksibel klub med ledelsen tæt på. Du får rig mulighed for at præge klubben og dens aktiviteter.

Havdrup Klub har et bredt udvalgt af aktiviteter. I hverdagen vægter vi, at klubben er et sted, hvor børnene har lyst til at komme. Vi har et klubråd, der er også er børnenes stemme i forhold til klubbens aktiviteter, men det er også en øvelse i demokrati for børnene. Vi mener, at det bedste tilbud til børnene skabes sammen med børnene.

Vores åbningstider er kl. 13.30 - 17.30 på skoledage og i ferier kl. 9.30 - 16.00. Ud over den normale åbningstid har vi lejlighedsvist udvidet åbningstider ved arrangementer eller ture ud af huset.

Klubben er en del af Havdrups Skoles organisation. Der er et tæt samarbejde med resten af skolen, bl.a. lærerne fra årgangene og pædagogerne fra SFO'en. Vi har kontinuerligt udviklingsforløb kørende, både for pædagogerne, men også fælles på hele skolen.

Klubben er en del af skolens værdier: fællesskab, ansvarlighed, trivsel og faglighed.

Havdrup Klub er fysisk placeret på Havdrup Skole med egne lokaler, hvor børnene går hen og holder fri. På den anden side af gaden ligger Havdrup Idrætscenter, hvor en af hallerne er 'vores' en eftermiddag om ugen.

Kvalifikationer
Vi søger en uddannet pædagog eller en medarbejder med kvalifikationer til at arbejde i klubben.

Løn
Efter BUPL's overenskomst.

Vil du vide mere?
Ring til Havdrup Skole på 5618 2700 og spørg efter Morten Ankjær Jensen (SFO/klubleder). Det er muligt at få en rundvisning i de fine klublokaler.

Ansøgning.
Ansøgningsfrist den 20. juni 2023.

Ansættelsessamtaler løbende eller mandag den 26. juni 2023.

Ansættelse den 1. august 2023.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

HAVDRUP SKOLE, Skolevej, 4622 Havdrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://solrod.career.emply.com/ad/klubpaedagog-til-havdrup-skole/dgsfd2/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839303

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet