Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Viby Sjælland - tirsdag den 3. november

Profilbillede

Viby Sjælland er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen anmeldelser

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kildevangsparken, Vipperød
Solsortevej, Viby Sjælland
Lindevej, Borup
Søfrydsvej, Greve (2 adresser)
Skrænten, Holbæk

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Pærestien, Nykøbing Sjælland

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

Arbejdsulykke – Bragesvej, Ringsted

Kl. 07.09 kom et alarmopkald om en arbejdsulykke på et slagteri, da en 63-årig mand havde fået sin arm i klemme i en maskine. Han blev hurtigt hjulpet fri af kollegaer og en tekniker, men fik en større skade på sin skulder, som følge af ulykken. Politi og ambulance blev sendt til stedet. Den 63-årige udførte reparation af en maskine på slagteriet, hvorunder maskinen ved en fejl blev aktiveret, så hans skulder kom i klemme. Politiet underrettede Arbejdstilsynet om den 63-åriges tilskadekomst, og de sendte personale til slagteriet, for at undersøge omstændighederne omkring ulykken. Når politiet har modtaget rapporten fra Arbejdstilsynet vil der blive taget stilling til, om der er sket brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med ulykken.

Hashsalg –Nykøbing Sj.- Odsherred

Kl. 12.55 var politi med narkohunde ved en adresse i udkanten af Nykøbing Sj. by, da der var mistanke om, at der blev solgt hash på stedet. Da narkohundepatruljen kom frem traf de en 36-årig lokal mand, som åbnede døren. Både betjente og hund kunne straks lugte, at der blev røget hash i huset. Huset blev ransaget og gennemgået med narkohunden, hvor der blev fundet 91,42 gram hash og 12,53 gram amfetamin. Den 36-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af hashen med henblik på videresalg. Han blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling, hvorefter han blev løsladt. Hashen blev beslaglagt med henblik på konfiskation, og den 36-årig kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Vigepligtsuheld – Skovhusvej/Stenhusvej, Holbæk

kl. 13.30 skete et uheld mellem to biler på Stenhusvej. En 91-årig mand fra Holbæk kørte ad Skovhusvej, hvor han skulle svinge til venstre ad Stenhusvej. Her overså den 91-årige en 19-årig kvinde fra Højby Sjælland, som kom kørende ad Stenhusvej mod nord. Den 91-årige kørte frem for sin ubetingede vigepligt og påkørte den 19-åriges bil i krydset. Der skete ingen personskade, men bilerne fik skader ved sammenstødet. Politiet optog rapport i sagen om vigepligtsuheldet, og den 91-årige kan forvente at høre mere fra politiet i den anledning.

Uheld i lyskryds – Valdemar Sejrsvej,/Lundemarksvej, Holbæk

kl. 15.27 skete et sammenstød i et lyskryds i forbindelse mellem to biler. En 18-årig mand fra Regstrup kørte ad Valdemar Sejrsvej mod nord, og holdt stille i krydset Lundemarksvej, hvor han skulle svinge til venstre. En 60-årig kvinde fra Holbæk skulle lige ud i krydset, men den 18-årige fejlbedømte afstanden og ramte kvindens bil på venstre side. Ingen af bilisterne kom til skade, men der skete skade på bilerne. En patrulje kom frem og optog rapport i sagen, da der var mistanke om en vigepligtsforseelse.

Cyklist ramt i rundkørsel – Mosevej, Solrød Strand

Kl. 15.37 blev en cyklist ramt af en bil i rundkørslen ved Strandkirken i Solrød. Cyklisten, en 49-årig mand fra Solrød Strand, kørte i rundkørslen, da en bilist kørte ind i rundkørslen og i den forbindelse ramte cyklisten, som væltede. Cyklisten kom ikke til skade, men politiet kørte til stedet, da der var mistanke om at bilisten, en 30-årige mand fra Greve, havde overtrådt sin vigepligt i forbindelse med uheldet. Patruljen optog rapport, som skal belyse omstændighederne i sagen.

Spirituskørsel – Kingosvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 17.50 sigtede og anholdt politiet en 69-årig lokal kvinde for spirituskørsel. Hun kørte ad Kingosvej mod nordøst, da en patrulje standsede hende for at lave et rutinetjek. Kvinden var spirituspåvirket over det tilladte, så hun blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter hun blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 69-årige høre mere fra politiet i sagen.

Fuld fart og uden forsikring – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 19.38 var politiets videobil på patrulje på Køge Bugt Motorvevejen i nordgående retning. Ved Greve foretog politiet en måling af en personbil, som blev ført med en hastighed på 160 km/t, selvom den tilladte hastighed på stedet er 110 km/t. Føreren af bilen, en 47-årig mand fra Århus, var desuden påvirket af spiritus over det tilladte. Så han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Den 47-årige havde desuden ikke en gyldig forsikring på bilen og havde ikke medbragt sit kørekort, hvilket han også blev sigtet for. Politiet inddrog nummerpladerne på bilen. Efter blodprøveudtagelsen blev den 47-årige århusianer løsladt, og han kan nu forvente at høre meget mere fra politiet sagerne, når blodprøven er blevet analyseret.
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk