Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Viby Sjælland - torsdag den 8. oktober

Profilbillede

Viby Sjælland er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ternevej, Viby Sj.
Solrød Strandvej, Solrød Strand
Gadstrupparken, Gadstrup (2 steder)
Neergaardparken, Borup
Majsmarken, Borup
Nykøbingvej, Snertinge
Egelundsvej, Strøby Egede, Køge
Skrosbjergvej, Skrosbjerg, Tureby

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Solouheld – Ladagervej, St. Ladager, Lille-Skensved, Køge

Kl. 06.44 onsdag morgen anmeldte en beboer på Ladagervej, at han netop havde fundet en forulykket bil kørte en 20-årig mand fra Viby Sjælland ad Ladagervej mod øst, da han kørte ind i et vejtræ. Træet stod lige efter en højre kurve, hvor den 20-årige fortsatte lige ud og ramte træet. Den 20-årige var alvorligt tilskadekommen og sad fastklemt i bilen. Politi, ambulance og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor der blev iværksat redning af den tilskadekomne, som var ved bevidsthed, men havde store smerter fra skader på ben og underkrop. Der blev ydet førstehjælp, til den stærkt kvæstede mand, som i første omgang blev kørt til Køge Sygehus, men senere overført til Rigshospitalet. Der blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve, som skal afklare om den 20-årige var påvirket under kørslen. 

Politiet tilkaldte en bilinspektør til at undersøge det alvorlige uheld. Vejen blev afspærret mens politiet arbejdede på stedet. De foreløbige undersøgelser på stedet indikerede, at uheldet var sket noget tidligere på morgenen. Bilen var kraftigt deformeret, idet hele fronten blev trykket ind i kabinen ved mødet med træet, hvilket indikerede at der var tale om et højhastighedsuheld. Bilinspektøren vil ud fra undersøgelserne på stedet forsøge at lave en beregning af den formodede hastighed på uheldstidspunktet. Bilen blev indbragt til nærmere undersøgelse. Politiet underrettede de pårørende til den 20-årige om uheldet. 

Senere på dagen fik politiet besked fra Rigshospitalet om, at den tilskadekomne fik intensiv behandling, da han havde slået hovedet kraftigt, men at hans tilstand var stabil. Han havde desuden pådraget sig meget alvorlige knoglebrud i begge ben.

 

Affaldsbekendtgørelsen – Ulstrupvej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 10.21 kørte politi og brandvæsen til en anmeldelse om brand i en garage. Politiet kunne se en røgfane fra stedet på vej dertil. Brandvæsnet kom med en sprøjte, men det viste sig at der ikke var tale om brand, men om afbrænding af affald. Der var ingen fare for, at ilden skulle sprede sig fra det som viste sig at være et bål bestående af diverse inventar i form af møbler og elektronik. Da det ikke er lovligt at brænde affald af, blev beboeren på stedet, en 54-årig mand, sigtet for at overtræde affaldsbekendtgørelsen. Bålet blev slukket og ingen personer kom til skade. Den 54-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Påkørt ved svingning – Holbækvej, Allindemagle, Ringsted

Kl. 14.42 sket et sammenstød mellem to biler på Holbækvej, så der skete store skader. Ingen personer kom dog noget alvorligt til ved sammenstødet. Uheldet skete, da en 45-åirg mand fra Ringsted kørte på Holbækvej mod, hvor han skulle svinge til venstre ind ad en indkørsel. Bagfra kom en 47-årig mand fra Polen med adresse i Ugerløse, som ville overhale den 45-årige, men for sent opdagede, at han ville svinge. Han forsøgte at bremse, men påkørte den 45-åriges bil bagfra. Politi, ambulance og brandvæsen kørte til stedet, da bilerne havde så store skader, at der kunne blive behov for redde personer ud af bilerne. De to mænd kom ud af bilerne, hvor de blev tilset i ambulance. Den 45-årige blev taget med til sygehuset til kontrol, men var ikke kommet til skade. Holbækvejens nordlige blev spærret, mens redningen stod på, men trafikken kunne glide forbi i det sydlige spor. Skiltevogne blev sendt til stedet for at regulere trafikken. Vejen blev helt genåbnet omkring kl. 16.08. Den 47-årige polske mand blev taget med til politistationen til afhøring med tolk. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne for at afklare, hvem der kan stilles til ansvar for at uheldet skete.

Ung truende mand – Rensdyrvej, Vipperød, Holbæk

Kl. 19.55 mødte en 17-årig ung mand fra Roskilde op ved en fodboldkamp ved Vipperødhallen, hvor han udviste truende adfærd over for spillere og en fodboldtræner fra Roskilde, som netop havde afsluttet en kamp på stedet. Den 17-årige mødte op grundet en konflikt med træneren tidligere på ugen, som havde medført at den 17-årige blev bortvist fra klubben. Den 17-årige var dukkede op ved fodboldbanen, hvor han udviste en truende adfærd, og nægtede at forlade stedet, selvom træneren bad ham om det. Den 17-årige fremviste en pistollignende genstand, inden han forlod stedet.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de ledte efter den 17-årige, som blev lokaliseret til Vipperød Station, hvor han blev anholdt kl. 20.40. Betjentene fandt en softgun på den 17-årige, som blev beslaglagt til sagen. Den anholdte blev sigtet for trusler, og taget med til politistationen til afhøring. Den 17-åriges værge og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen. Han blev løsladt sendt onsdag aften, da der ikke var grundlag for at fremstille den 17-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, men han er fortsat sigtet i sagen.

Tidligt torsdag morgen kl. 05.00 mødte den 17-åriges far op på Roskilde politistation, idet han havde haft en stor konflikt med sin søn oven på episoden. Samtidig ankom den 17-årige til stedet i bil, selvom han ikke havde kørekort. Den 17-årige blev sigtet for kørsel uden førerret, og politiet vejledte de to parter om at søge hver til sit. Kl. 06.03 mødte den 17-årige op på politistationen igen grundet konflikten med faren. Her fandt politiet en kniv, så de to blev begge anholdt på politistationens parkeringsplads, mens politiet undersøger sagen. De sociale myndigheder blev orienteret om den familiære konflikt, og myndighederne samarbejder nu på at finde en løsning med familien.

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk