Pædagog til Regnskovens vuggestue

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for 'det gode børneliv' omgivet af en skøn natur. Har du blik for, hvad der skal til ift. børns udvikling, læring, trivsel samt behov for nærvær og omsorg. Sætter du barren højt ift. din egen og andres faglighed, så er du måske vores nye kollega.

Regnskoven er en integreret institution med ca. 44 vuggestuebørn og 95 børnehavebørn. Vuggestue og børnehave er placeret i hvert deres hus, kun adskilt af en parkeringsplads. Regnskoven er med sin grønne profil beliggende i naturskønne omgivelser i hjertet af Havdrup. Ud over vores grønne profil er vi meget optaget af sprogstimulerende læringsmiljøer, hvor blandt andet arbejdet omkring skriftsprog prioriteres og integreres i hverdagens aktiviteter.

Vi søger en pædagog på 37 timer i Regnskovens vuggestue, der med godt humør, engagement, og en stærk faglighed, ønsker at bidrage til udviklingen af Regnskovens vuggestue. Vi søger en kollega, der ud fra et legende og lærende samspil med fokus på inspirerende læringsmiljøer, kan understøtte børn, så de kan udvikle deres naturlige nysgerrighed, opfindsomhed samt kreativitet.

Om dig:
Når du er på arbejde forventer vi at:

  • Du er faglig dygtig og reflekterende ift. egen og andres praksis.
  • Du har interesse og kompetencer indenfor ude liv, natur og sprogudvikling
  • Du er engageret og ambitiøs.
  • Du er imødekommende og anerkendende i din tilgang til børn, forældre og kollegaer.
  • Du viser glæde i samspillet med børnene.
  • Du kan arbejde systematisk og metodisk ift. det pædagogisk arbejde.
  • Du er velformuleret både mundtligt og skriftligt

Hvad kan du forvente af os:
Vi er en institution, med engagerede medarbejdere samt en tydelig og dedikeret ledelse, der stiller krav til pædagogisk udvikling og kvalitet. Du kommer aldrig til at stå alene, og vil altid kunne hente sparring, vejledning samt rådgivning hos både kolleger, ledelse og tværfaglige samarbejdspartnere. Du vil blive en del af et team, der brænder for at gøre en forskel for Regnskovens børn og familier.

Regnskoven er et rart sted at være, hvor der arbejdes med anerkendelse, nærvær og omsorg som en styrke i det pædagogiske arbejde.

I Regnskoven er børnene i centrum. Vi følger deres spor og arbejder hver dag for at skabe de bedste betingelser for en god hverdag fyldt med leg og læring.

Har du lyst til at vide mere eller evt. komme på besøg: Så er du meget velkommen til at tage kontakt til institutionsleder: Christina Melander tlf.; 21 57 00 69 eller afdelingsleder Karin Christensen tlf.; 24 82 17 73

https://regnskoven.aula.dk/

Løn og ansættelsesvilkår: Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:
Søndag d. 25. juni 2023 - der vil blive afholdt ansættelsessamtaler onsdag d. 28. juni 2023.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Vuggestuen Regnskoven, Bistrupvang, 4622 Havdrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://solrod.career.emply.com/ad/paedagog-til-regnskovens-vuggestue/wqnhco/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843164

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet