Seneste regnskab fra SØREN GRØN & SØN ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
dato

SØREN GRØN & SØN ApS i Viby Sjælland kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 2. juli 2019 til 1. juli 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SØREN GRØN & SØN ApS en bruttofortjeneste på 2,9 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Reviwest, Godkendt Revisionsanpartsselskab i Viby Sjælland kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,9 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Reviwest, Godkendt Revisionsanpartsselskab en bruttofortjeneste på 14,1 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,0 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BECO Gruppen A/S i Viby Sjælland kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 777.438 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BECO Gruppen A/S en bruttofortjeneste på 8,1 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,5 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BIRK'S EL ApS i Viby Sjælland kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 141.359 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BIRK'S EL ApS en bruttofortjeneste på 1,7 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Sydkystens Malerfirma ApS i Viby Sjælland kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 497.706 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Sydkystens Malerfirma ApS en bruttofortjeneste på 1,4 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen