VG-drengene sejrede efter utroligt comeback

Profilbillede
dato

VG Fodbold og FC Storebælt stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Viby Idrætsanlæg. Det var en kamp, der bød på masser af mål og drama, og som til sidst endte med en sejr til hjemmeholdet på 4-2.

Det var udeholdet, der kom bedst fra start og tog føringen i det 13. minut. En målscorer fra FC Storebælt fik bolden i nettet og bragte sit hold foran med 1-0. Udeholdet fortsatte med at dominere kampen og udbyggede deres føring i det 31. minut, hvor de scorede endnu et mål og bragte sig foran med 2-0.

Men hjemmeholdet gav ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 44. minut fik Nicolai Linde bolden i nettet og reducerede til 2-1. Dette mål gav VG Fodbold håb og motivation til at fortsætte deres comeback.

Og det var præcis, hvad de gjorde. Lige efter pausen, i det 46. minut, scorede Marcus Lassing og udlignede til 2-2. Hjemmeholdet var nu tilbage i kampen og havde momentum på deres side.

I det 54. minut tog VG Fodbold føringen for første gang i kampen. Mads Klingsøe scorede og bragte sit hold foran med 3-2. Dette mål gav hjemmeholdet endnu mere selvtillid og energi.

Bare to minutter senere, i det 56. minut, cementerede Marcus Glashøj sejren for VG Fodbold ved at score det fjerde og sidste mål i kampen. Resultatet blev 4-2 til hjemmeholdet, der havde formået at vende kampen på hovedet og sikre sig sejren.

Efter kampen udtalte træner for VG Fodbold, Snorre Brink-Pedersen, sin reaktion på kampen: "Stærkt comeback og godt spil." Træneren var tydeligvis stolt af holdets præstation og deres evne til at vende kampen til deres fordel.

Træneren var også tilfreds med holdets evne til at opretholde et godt sammenspil både i små områder og ved at skifte bolden fra side til side. Dette var en af de ting, der lykkedes for VG Fodbold i kampen.

Næste kamp for VG Fodbold er lørdag 16. september, hvor de skal møde Solrød FC på Solrød Idrætscenter. Der er kampstart kl. 10:00.

Kampens resultat: 4-2 til VG Fodbold
Række: U13 Drenge 8-mands

Kilde: Træner Snorre Brink-Pedersen, VG Fodbold - U13 Drenge 8-mands