Viby Musikforening inviterer til en eftermiddag fyldt med musik og samvær

Foto: Carlssons A-Train.
dato

Kære medlemmer og musikvenner,

Erik Larsen, formand for Viby Musikforening, ønsker hjerteligt at invitere alle musikinteresserede til en spændende eftermiddag fyldt med musikalske oplevelser og godt selskab. Viby Musikforening er et pulserende musikalsk fællesskab, der lægger stor vægt på at dele glæden ved musik med alle, og vi vil gerne invitere jer til at komme og se, hvad vi har at byde på.

Dato og tidspunkt
Søndag d. 17. september kl. 13:00

Sted
Peder Syv Salen i Cosmos, Søndergade 11, 4130 Viby Sjælland

Vi har syv aktive grupper i foreningen, der mødes regelmæssigt for at spille og synge sammen. Denne eftermiddag, fra kl. 13:00 til 16:00, vil vi præsentere tre af vores talentfulde grupper, der vil give jer et indblik i vores musikalske repertoire og mangfoldighed.

Programmet på scenen vil inkludere:

  1. Carlssons A-Train: Oplev fortryllende swing jazz, der vil få dine fødder til at tappe i takt.
  2. Black Velvet Band: Tag på en musikalsk rejse til Irland med smukke sange og livlig irsk musik.
  3. Kaj Bent og Erik: Nyd harmonikamusik og sang, der vil fylde rummet med glæde og harmoni.

Derudover vil du have muligheden for at opleve "Inside The Cell" med deres egne musikalske kompositioner. Vi ønsker også at inkludere dig/i på scenen! Mikrofonen er åben for alle, der har lyst til at dele deres musikalske talenter, og vi kan endda samspille med dig/jer.

Vi opfordrer også til, at I deler jeres idéer til kommende aktiviteter eller samarbejdsprojekter med os. Musikforeningen er et åbent rum for kreativitet og samarbejde, og vi værdsætter input fra vores medlemmer og musikvenner.

Der vil være mulighed for at købe forfriskninger under arrangementet, så I kan nyde en dejlig eftermiddag med god musik og forfriskende drikkevarer.

Entré: 75 kr. (Børn under 12 år er gratis)

Vi ser frem til at dele denne musikalske eftermiddag med jer og skabe minder sammen. Kom og vær en del af vores musikalske fællesskab, og lad os sammen skabe en uforglemmelig dag fyldt med harmoni og glæde.

Venlig hilsen,

Erik Larsen
Formand, Viby Musikforening
Adresse: Blåholmsvej 6, 4130 Viby Sjælland

Kilde: Viby Musikforening
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.