Planlæg en tidlig afgang til DM i Skills: Myndigheder opfordrer til tålmodighed i trafikken

Foto: Roskilde kommune.
dato

Trafikvarsel vedrørende DM i Skills på Dyrskuepladsen udløser opfordring til tidlig afgang og tålmodighed

En forventet stor tilstrømning af besøgende til DM i Skills på Dyrskuepladsen denne torsdag opfordrer myndighederne til at sende en venlig påmindelse til alle trafikanter om at udvise tålmodighed og planlægge en tidlig afgang. Dette råd gives for at sikre, at alle besøgende får en glidende og problemfri ankomst til arrangementet.

I forbindelse med arrangementet blev en tidligere ensretning mellem Maglegårdsvej og Darup ophævet torsdag kl. 11.30. Dette tiltag blev gennemført for at lette trafikken i området og gøre det lettere for deltagerne at nå frem til Dyrskuepladsen.

Derudover opfordres deltagerne til at overveje alternative transportmuligheder til bilen, når de planlægger deres besøg til DM i Skills 24 på Dyrskuepladsen. Denne anbefaling kommer som et led i at mindske trafikbelastningen og gøre hele oplevelsen bedre for alle involverede.

For dem, der søger mere information om arrangementet og dets program, er de velkomne til at besøge skillsdenmark.dk. Her kan interesserede finde yderligere detaljer om DM i Skills 24, som kan hjælpe med at planlægge deres besøg mere effektivt.

https://www.roskilde.dk/da-dk/nyheder/skal-du-til-dm-i-skills-kor-i-god-tid/

Kilde: Roskilde Kommune