Roskilde Kommune indleder rydning og opfordrer til mærkning af ejendom på offentlige arealer

Foto: Roskilde Kommune.
dato

Opdatering vedrørende rydning og mærkning af ejendom på Roskilde Kommunes arealer

Roskilde Kommune starter en rydningsaktion på flere udvalgte arealer som en del af kommunens vedligeholdelsesarbejde. Blandt de områder, der står over for rydning, tæller Lønager Strandpark, Helligkorsparken, Langløbet, Klinten, Sværdagerparken, Salvadparken, Ågerup-Kirkerup Strandpark, Veddelev Strandpark og Vigen Strandpark.

Foruden rydningen på kommunens arealer er det nu også tid til at mærke personlig ejendom, herunder båd, jolle, ophalervogn, kajak, og paddleboards, der er opbevaret på disse områder. Borgerne opfordres til at bruge en vandfast tusch til dette formål. Ejendomme, der ikke er blevet mærket inden d. 1. juni, vil blive fjernet og behandlet som hittegods, hvorefter politiet vil tage over sagen.

I forbindelse med spørgsmål eller behov for yderligere vejledning angående rydnings- og mærkningsinitiativet, tilbyder Roskilde Kommune kontakt til strandinspektør Sam Christensen. Han kan kontaktes via telefonnummer 2427 8501 eller på email samchr@roskilde.dk. Derudover er det også muligt at lægge en besked eller sende en sms.

Roskilde Kommune håber på borgernes samarbejde og opfordrer alle til at følge op på mærkningsinitiativerne til rette tid for at undgå uønsket fjernelse af ejendele. Disse tiltag er sat i værk for at sikre vedligeholdelsen af kommunens arealer og fremme en ordentlig anvendelse af disse.

https://www.roskilde.dk/da-dk/nyheder/vi-rydder-op-pa-strandene/

Kilde: Roskilde Kommune